Skip to content

Like to visit us?

No available spot? Please email your contact details and preferred time to info@artsgallery.nl. We will contact you personally.

Exhibtion
Exhibtion
Exhibtion
google
Een mooie veelzijdige expositie bij Simone. Super hartelijk ontvangen, rondgeleid, goede informatie & advies in prachtige huiselijke sfeer!
google
Wat een fijne en inspirerende plek! Veel mooie werken van verschillende kunstenaars. Heel lief “personeel”, wie fijn meedenken. Wij komen zeker terug, bedankt!
google
Ik was hier vandaag voor het eerst, vond het super. Een hele mooie selectie kunst van verschillende kunstenaars waarvan sommigen aanwezig. Voelde anders dan een andere galerie bezoeken, omdat dit echt in het huis is van de galeriehouder. Daarom een bijzondere sfeer. Soms heb ik wel eens het gevoel in galerieën dat ik ‘teveel’ ben, maar dit was hier echt niet het geval. Heel prettige, ongedwongen sfeer en gezellige & kundige mensen die je meenemen rond het huis. Aanrader!
google
Hoe bijzonder is het als je op moederdag samen met je eigen moeder mag genieten van prachtige kunst en dat in een prachtig, stijlvol huis op landgoed Sancta Maria in Noordwijk. Onze dank is groot Simone Jansen voor deze uitnodiging en voor de hartelijke gastvrijheid! Met een hoofd vol inspiratie beginnen wij aan een nieuwe (werk) week!
google
Weer een schitterende collectie van diverse kunstenaars in de prachtige ambiance van Simone’s huis.
De ontvangst was mooi met lekkere bubbels en heerlijke hapjes. Dankjewel.

Mooi kunstwerk gekocht voor een bijzondere en mooie bestemming. Het krijgt een mooi plekje.

De bijzondere “stenen” van Rob van Leeuwen vonden wij ook erg mooi.
google
Prachtige samenstelling van unieke kunstwerken, een steeds verrassende collectie en dat in een zeer bijzonder en gastvrije omgeving